Üdvözöllek kedves látogató!       Kislányom ezt rajzolta rólam:   Apu buszt vezet

Az "Útvonal" gomb megnyomásával letöltheted az útvonalakat.
Ezek IGO8-al szerkesztett és mentett Budapesti (BKV-s) buszvonalak, és csak az IGO8-al működik.

A napjainkban elterjedt FUTÁR adta lehetőség (képernyőn a megállólista), és a vele egyidőben jelentkező nagy számú járatváltozások miatt nincs módom és kapacitásom a gps-re a továbbiakban az útvonalak javítása és frissítése. Köszönöm megértéseteket! Ellenben, ha valaki mégis segítségre szorulna, mert pl nem tudja, hogy merre tovább, ajánlom a "Budapesti menetrend"-et, ami mindent megmutat Android 2.1 és újabb eszközön.

Tamás Szincsák: Budapesti Menetrend a Google Play áruházból.
"Offline menetrend és útvonaltervező alkalmazás Budapest helyi tömegközlekedési hálózatához. A szoftver segítségével böngészhető a helyi járatok listája, megtekinthető azok indulási- és menetideje, szöveges vagy térképes formában áttekinthető azok útvonala, valamint információk kaphatók a közelben található megállókról. Kísérleti jelleggel lehetőség van két megálló közötti útvonaltervezésre is, tetszőleges átszállással és sétával. Az első használat előtt le kell tölteni a menetrendet, ezután az alkalmazásnak (a térkép kivételével) nincs szüksége állandó internet kapcsolatra."


Figyelmeztetés! 
A letöltött útvonalak használatából eredő semmilyen felelősséget nem vállalok, mindenki a saját felelősségére használja azt!
Ajánlatos használat előtt áttekinteni, leellenőrizni, hogy nem akar-e rossz helyre navigálni. Egymás közötti továbbmásoláshoz nem járulok hozzá, főként az elavulások miatt. Többünk szellemi termékéről van szó, amiben rengeteg munkánk van folyamatosan, de nem kérünk érte semmilyen juttatást. Aki ezt pénzért vagy egyéb más juttatás fejében szolgáltatja, az tisztességtelen, becstelen, mert másvissza önzetlen munkájával szerez magának anyagi hasznot. Amennyiben ilyesmiről tudomásod van, kérlek értesíts!